24 de nov. 2006

El viatger imaginari agafa les maletes - 25/341

Es pot viatjar de moltes maneres i crec que la mes usual, tot i la proliferacio d'aerolinies de baix cost, continua sent mentalment. Com deia la Karen von Blixen a Out of Africa, el viatger imaginari no necessita equipatge.
No s'ha de preocupar de portar bossetes de plastic de 20cm x 20cm transparents i amb tanca autoadhesiva per ficar els productes liquids en ampolles no mes grans de 100ml de capacitat. Tampoc s'ha de preocupar de tenir en regla tota la paperassa, ja sigui passaport electronic, amb xip, visat, justificacio de solvencia economica, justificacio de residencia, cartilla de vacunacio, etc. Tampoc s'ha de preocupar que introdueixin les seves dades personals i empremtes en els sistemes informatics de paisos que no tenen les mateixes normatives europeas respecte a la proteccio de dades o que el tractin com a un terrorista en alguna sala d'interrogacio. No es veu afectat per retards, cancel.lacions, malt temps, overbooking o perdua d'equipatge.

Mirant-ho aixi sembla que s'ha d'estar boig per agafar un avio avui en dia i anar a veure mon. Pero ho fem. Els que ens apassiona vitjar estem disposats a passar per tot aixo per tal d'arribar al nostre desti.

Dema agafo les maletes i m'en vaig al lloc on potser he viatjat mes mentalment, potser el lloc que conec millor sense haver-hi estat. He vist els seus carrers, els seus edificis, la seva gent i els taxis milers de vegades des del sofa de casa. Dema agafo les maletes i si supero la prova de tots els controls de seguretat trepitjare el terra de la capital del mon.

Deixo la illa sola uns dies, espero que aquest cop la Molly Sue baixi a la platja per enviar algun missatge mentre jo no hi soc.

7 Comments:

Anonymous Anònim said...

El millor dels viatges imaginaris es que vas on vols i amb qui vols i a sobre es gratuit.
No et preocupis per la teva illa, ja en tindrem cura nosaltres. I la Molly Sue segur que s'apunta al despelote!

9:40 p. m.  
Anonymous Anònim said...

bon voyage damma

12:29 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Bon viatge per NY i Washington i per molts anys!

Ja tens rao ja que, malgrat els impediments, seguim viatjant...

5:23 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Boooooon viatge macaaaaa!!!

I com diu en sr william, no et preocupis per l'illa que te la cuidarem nosaltres des d'aqui!!

Disfruta al maxim, i explicans-ho tot!!! :D

10:17 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Vinga va, a treballar collons!!!

6:55 p. m.  
Blogger Damma said...

je, je. Quina gracia Sir William...
He de dir que la culpa de que no hagi escrit res encara es de Delta airlines que ens van perdre les maletes amb el clabe de la camara a dintre i no he pogut pujar el post amb fotos que volia. O sigui que tot es retrassa una setmana mes (ara estic treballant en coses menys importants pero que donen mes diners). Gracies per anar visitant la illa, encara que jo se que ho fas per la Molly Sue. ;)

11:37 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Aixo coi, sino que ens tornin els calers!

10:25 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home